AcasăDespre NoiLemnContact
Din pasiune pentru apicultură, în anul 1992, la inițiativa dl Blum Iosif, ia ființă societatea comercială BLUMAPIIIMPEX, având ca obiect de activitate creșterea albinelor.
Lucrurile au evoluat, oportunitatea prelucrarii lemnului a început să prindă contur, și în scurt timp a luat locul apiculturii, ajungând în final să ocupe în totalitate preocupările fondatorului.
Prelucrarea lemnului a însemnat la început strunjirea de elemente, componente în diferite ansamble, dar ideea de a crea un produs complet nou a fost cea care în final a dus la producerea primelor galerii din lemn, în paralel cu manerele din lemn pentru ștampile.
Primele galerii pentru perdele au apărut în anul 1995, erau minuțios finisate și comercializate la început în Timisoara.
În același timp o importantă parte a producției se ocupă de manerele din lemn pentru ștampile, pe o piața care era, în acele vremuri,
o mare consumatoare de aceste produse, noi având în portofoliu TRODAT și COLOP, practic cei mai importanți furnizori de ștampile de pe piața.
În anii ce au urmat, s-a pus tot mai mult accentul pe creșterea productivității, dar păstrând în același timp calitatea produselor noastre.
În anul 2001 ne-am mutat într-o hală nouă de producție, unde ne desfășurăm activitatea și astăzi, portofoliul de clienți și produse crescând de la an la an.
Astăzi, pe langă galeriile din lemn producem diverse piese strunjite care se regăsesc în componența jucăriilor din lemn, a mobilei, etc.
Începând cu 2006, din atelierul de mecanic de întreținere, prin achiziționarea de utilaje moderne CNC, a început să prindă contur o nouă activitate,
care astăzi este de sine stătătoare, proiectare și execuție a diverselor utilaje și dispozitive mecanice.


SC BLUM APIIMEX SRL

str Apalinei nr. 71D
Reghin 545300 Mureș
România
Telefon: +40 265 512 010
E-mail: blumapi@blumapi.ro

LEMN METAL
Mobil:(+40) 744 121747Mobil:(+40) 744 501770
E-mail:melinda_adam@blumapi.roE-mail:dan_adam@blumapi.ro