close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  descopera-ne!

  Despre noi

  Prelucrarea lemnului, cu excelenta, inca din 1995

  descopera-ne!

  Despre noi

  Prelucrarea lemnului, cu excelenta, inca din 1995

  Prelucrarea lemnului prin strunjire

  Prelucrarea lemnului a însemnat la început strunjirea de elemente, componente în diferite ansamble, dar ideea de a crea un produs complet nou a fost cea care în final a dus la producerea primelor galerii din lemn, în paralel cu manerele din lemn pentru ștampile.
  Primele galerii pentru perdele au apărut în anul 1995, erau minuțios finisate și comercializate la început în Timisoara.
  În același timp o importantă parte a producției se ocupă de manerele din lemn pentru ștampile, pe o piața care era, în acele vremuri, o mare consumatoare de aceste produse, noi având în portofoliu TRODAT și COLOP, practic cei mai importanți furnizori de ștampile de pe piața.
  În anii ce au urmat, s-a pus tot mai mult accentul pe creșterea productivității, dar păstrând în același timp calitatea produselor noastre.
  În anul 2001 ne-am mutat într-o hală nouă de producție, unde ne desfășurăm activitatea și astăzi, portofoliul de clienți și produse crescând de la an la an.
  Astăzi, pe langă galeriile din lemn producem diverse piese strunjite care se regăsesc în componența jucăriilor din lemn, a mobilei, manerelor pentru scule si unelte si din placere, obiecte artizanale.

  Ne dezvoltam mereu

  Cele mai noi produse

  In conformitate cu cererea pietei am dezvoltat o gama de sezlonguri cu cadru de lemn , foarte potrivite pentru gradina, dar si pentru evenimente speciale, sau pur si simplu pentru plaja.

  Frumoase si colorate, de diverse dimensiuni au fost foarte apreciate de clienti!

  CLIENTII SPUN CA SUNT SUPERBE!

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.